Skip to main content

Columbia High School

Main Menu Toggle
Bell Schedules » Pep Assembly Schedule

Pep Assembly Schedule

Pep Assembly Schedule This schedule is used when an assembly occurs on a regularly scheduled (full day) school day. Classes are 66 minutes long, with a 30 minute assembly.
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 8:15 AM 9:21 AM 66 min
2nd Period 9:26 AM 10:32 AM 66 min
Assembly 10:32 AM 11:02 AM 30 min
3rd Period 11:12 AM 12:18 PM 66 min
Lunch 12:18 PM 12:53 PM 35 min
4th Period 12:53 PM 1:59 PM 66 min
5th period 2:04 PM 3:10 PM 66 min